Amikor vállalkozásunknak új szoftverre van szüksége, akkor felmerül a kérdés, hogy van-e már a piacon olyan, ami megfelel az igényeinknek, vagy csináltassunk egy teljesen személyre szabottat. Nincs ez másképp egy CRM rendszer esetében sem. Kereshetünk egy általános problémákat megoldó kész terméket, vagy akár vállalkozásunk igényeire szabva készíttethetünk egy sajátot is.

 

Miért hasznos egy CRM rendszer?

Egy CRM rendszernek számos elõnye van. Rendszerez, egyszerűsít, összegez. Célja az, hogy vállalkozásodból a lehetõ legtöbbet tudd kihozni, gyorsítsd a folyamatokat, növeld az eladásokat, csökkentsd a kiadásokat.

 

Miért jobb, ha egyedi CRM rendszert készíttetsz?

Nincs két ugyan olyan vállalkozás, ebbõl kifolyólag nincs olyan elõre legyártott rendszer, ami minden igényedet lefedné. Az elõre elkészített CRM rendszerek a legáltalánosabb feladatokat oldják meg, amik közül sokra talán egyáltalán nincs is szükséged, csak a kezelhetõséget, átláthatóságot nehezíti. Ez még a kisebb probléma, a fõ gond az, hogy mindig lesz 2-3 funkció, ami hiányzik a kész rendszerekbõl, de számodra fontos lenne. Ilyenkor kell dönteni: kész termék vagy egyedi? Ha hosszú távban gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes egyedi, személyre szabott rendszert készíttetni.

 

Amennyiben szeretnéd kihozni vállalkozásodból a maximumot egy egyedi igények szerint elkészített CRM rendszerrel, akkor mi szívesen segítünk benne. Kattints IDE és kérj árajánlatot kötelezettségek nélkül!